SPONZORJA LIGEPRAVILA SEZONE 2020 in OSTALI DOKUMENTI (zapisnikarska miza)
1. DOKUMENTI ZA DOMAČINE KROGA (zapisnikarska miza)
Naslednja dokumenta sta namenjena predvsem ekipi, ki je domačin (tiskanje dokumentov) kroga, torej "prijava in zapisnik o tekmi" in "ključna pravila". Dokumenti se morajo nahajati na zapisnikarski mizi!
Pomisli na okolje, preden natisneš, zato ne tiskaj nepremišljeno!!!

Prenesi dokument: Prijava in zapisnik o tekmi (printaj: 8x)
Prenesi dokument: Ključna pravila (printaj: 1x)


2. PRAVILA IGRE
V spodnjem dokumentu se nahajajo pravila nogometne igre za sezono 2020. Osnovna pravila so: sistem igranja (5+1) na travnati površini, neto dolžina tekme (2x15 min), prekrški se integrirajo (6 prekršek se strelja), rdeči karton pomeni igralec manj v polju 5 min in na tekmo je lahko prijavljenih 12 igralcev.


3. DOKUMENT ZA PRIJAVO EKIPE V LIGO
Dodajanje igralcev med spomladanskim in jesenskim delom je mogoča v intervalu od 1.7.2020 do vključno dne 23.8.2020 na e-mail: sdmrtvice@gmail.com.


POZOR!
Za sezono 2021 morajo zainteresirane ekipe do vključno 21. 2. 2021 poravnati strošek prijave, ki znaša 160€, in sicer na TRR ŠD Mrtvice ali osebno vodstvu lige (po dogovoru).
Po uspešni prijavi pa sledi prijava igralcev za spomladanski del do vključno 1. 4. 2021! Pričetek sezone 2020 bo 3. 4. 2021. Maksimalno število ekip na sezono je 8. Pohitite s prijavo!

4. DOKUMENT TABELE KAZNI DOMAČINU EKIPE

V spodnjem dokumentu predstavljamo NOVOST LIGE, ki se je bomo striktno držali!

Prenesi dokument: Tabela kazni

5. ČLANI DISCIPLINSKE KOMISIJE
Disciplinsko komisijo (vodja komisije Tadej Mašič) sestavljajo: Dejan Kovačič (ŠD Mrtvice), Blaž Milar (ŠD Oblak), Sebastian Ajster (ŠD Nova vas), Sandi Pavkovič (ŠD Boršt), Srečko Rostohar (Beni Team), Vinko Žerjav (Mana Relive Artiče) ,Borut Pisek (ŠD Orehovec)in Žan Bajc (Dubova Jastrebovi)