SPONZORJA LIGEPRAVILA SEZONE 2020 in OSTALI DOKUMENTI (zapisnikarska miza)
1. DOKUMENTI ZA DOMAČINE KROGA (zapisnikarska miza)
Naslednja dokumenta sta namenjena predvsem ekipi, ki je domačin (tiskanje dokumentov) kroga, torej "prijava in zapisnik o tekmi" in "ključna pravila". Dokumenti se morajo nahajati na zapisnikarski mizi! Še dodatni so dokumenti zaradi Korone efekta, ki morajo biti izpoljeni in podani vodstvu lige osebno (beleženje podatkov udeležencev) in vseh ostalih dokumentov, ki morajo biti izobešeni na vidna mesta.

NA VSEH NAS JE ODOVORNOST ZARADI COVID 19, DA SE DRŽIMO PREDPISANIH NAVODIL NIJZ! VODJE EKIP (ORGANIZATORJI KROGA) SE MORAJO STRIKTNO DRŽITI VSEH PREDPISOV IN UKREPOV, KI JIH JE NALOŽILO VODSTVO LIGE PREKO EMAIL-A IN TU NA SPLETNI STRANI SPODAJ.

VSI UKREPI BODO PREVERJENI 1 URO PRED ZAČETKOM KROGA (13:00 ALI 12:00). V KOLIKOR BODO POVRŠNOSTI IN NERESNOSTI, SE KROG PREKINE NA STROŠKE ORGANIZATORJA KROGA.

Pomisli na okolje, preden natisneš, zato ne tiskaj nepremišljeno!!!
Prenesi dokument: Prijava in zapisnik o tekmi (printaj domačin kroga: 8x)
Prenesi dokument: Ključna pravila (printaj domačin kroga: 1x)
Prenesi dokument: Izjava o nekužnosti (printaj kapetan ekipe: za vsakega nogometaša)
Prenesi dokument: Seznam prisotnih (printaj domačin kroga in postavi dokument na vstopno točko prizorišča: 1x)
Prenesi dokument: Razdalja 1,5 m (printaj domačin kroga: 6x)
Prenesi dokument: 10 ključnih ukrepov (printaj domačin kroga: 6x)
SKUPAJ 22 ENOSTRANSKO SPRINTANIH LISTOV, KI JIH MORA DOMAČIN KROGA SPRINTATI!


2. PRAVILA IGRE
V spodnjem dokumentu se nahajajo pravila nogometne igre za sezono 2020. Osnovna pravila so: sistem igranja (5+1) na travnati površini, neto dolžina tekme (2x15 min), prekrški se integrirajo (6 prekršek se strelja), rdeči karton pomeni igralec manj v polju 5 min in na tekmo je lahko prijavljenih 12 igralcev.


3. DOKUMENT ZA PRIJAVO EKIPE V LIGO
Dodajanje igralcev med spomladanskim in jesenskim delom je mogoča v intervalu od 1.7.2020 do vključno dne 23.8.2020 na e-mail: sdmrtvice@gmail.com.


POZOR!
Za sezono 2021 morajo zainteresirane ekipe do vključno 21. 2. 2021 poravnati strošek prijave, ki znaša 160€, in sicer na TRR ŠD Mrtvice ali osebno vodstvu lige (po dogovoru).
Po uspešni prijavi pa sledi prijava igralcev za spomladanski del do vključno 1. 4. 2021! Pričetek sezone 2021 bo 3. 4. 2021. Maksimalno število ekip na sezono je 8. Pohitite s prijavo!

4. DOKUMENT TABELE KAZNI DOMAČINU EKIPE

V spodnjem dokumentu predstavljamo NOVOST LIGE, ki se je bomo striktno držali!

Prenesi dokument: Tabela kazni

5. ČLANI DISCIPLINSKE KOMISIJE
Disciplinsko komisijo (vodja komisije Tadej Mašič) sestavljajo: Dejan Kovačič (ŠD Mrtvice), Blaž Milar (ŠD Oblak), Sebastian Ajster (ŠD Nova vas), Sandi Pavkovič (ŠD Boršt), Srečko Rostohar (Beni Team), Vinko Žerjav (Mana Relive Artiče) ,Borut Pisek (ŠD Orehovec)in Žan Bajc (Dubova Jastrebovi)